Одеса нерухомість

Купівля продаж нерухомості Одеса

Пошук

Inna Dewailly Агент

Inna Dewailly
Франція, Канни, Канни

Inna Dewailly

Про мене

Мене звуть Inna Dewailly. Я працюю як незалежний підприємець на півдні Франції та в Монако. Моя діяльність включає консультації, оренду та продаж. Надаю підтримку приватним особам та підприємствам у питаннях проживання, ведення бізнесу та переїзду на Лазурний берег.

Пропоную оренду житла та інших об’єктів (яхти, вертольоти, вілли). Також займаюся організацією особистих та корпоративних заходів, участю у виставках та конгресах. Співпрацюю з постачальниками послуг на Рив’єрі, знаючи потреби замовників з різних країн.

У моєму портфоліо також є об’єкти нерухомості, які пропонуються до продажу. Це квартири в новобудовах та на вторинному ринку, а також вілли.

Я є співвласником мовної школи Institut Grand Bleu в м. Канни. Наша школа пропонує інтенсивний курс французької мови для груп школярів та студентів.

Моє бачення

Одна з найважливіших тенденцій сучасності — це бажання громадян вільно пересуватися, обираючи місце проживання та роботи, і використовувати переваги глобальних можливостей для покращення якості життя. Inna Dewailly.

Моя місія

Пропоную вам свої знання, досвід та контакти, які я напрацювала в Україні, Франції та інших країнах. Працювала комерційним директором у збутовому департаменті міжнародного концерну. А тому я добре знаю міжнародне право та фінанси. Вільно володію 5-ма мовами та практикую їх повсякденно.

Добре знаю законодавство Франції та Монако і повністю дотримуюсь його у своїй роботі. Всі свої вміння я пропоную вам, щоб познайомити вас з Лазурним берегом, організувати ваше перебування на Рив’єра і допомогти в прийнятті рішень, які відповідають потребам вашого бізнесу та особистим перспективам. Inna Dewailly.

Про Рів’єру

У всьому світі існує не так багато місць, які завжди притягують людей, ідеї, події. Завдяки винятковій красі природи, чистоті навколишнього середовища, багатству історичної та культурної спадщини Французької Рив’єри, сюди з’їжджаються представники найрізноманітніших частин планети.

За останнє століття Лазурний берег перетворився на один із провідних світових туристичних напрямків. Але не лише: Рів’єра стала бажаним місцем для проживання, роботи, інвестицій та планування майбутнього. Inna Dewailly.

 

Об'єкти агента

Актуальні пропозиції

725000$=18.125.000грн
7500000$ = 211000000 грн
  • Увійти
  • МЕНЮ